Hledáte výjimečnou snídani, která je zdravá a chutná? Vyzkoušejte mandlový croissant Baked Oats! Tento lahodný recept kombinuje jemné ovesné vločky s mandlovou moukou a bílkovinami a navrch sladkou mandlovou vrstvu.
Přísady:
Základ:
- 1 šálek jemných ovesných vloček
- 2 lžíce mandlové mouky
- 1 odměrka proteinu
- 1 banán
- 1 lžička prášku do pečiva
- Rostlinné mléko
- Špetka soli
Mandlová vrstva:
- 2 lžíce mandlového másla
- 2 lžíce javorového sirupu
- Rostlinné mléko
Navrch:
- Plátky mandlí
- V zapékací misce smíchejte všechny ingredience na základ vloček.
- V jiné misce smíchejte ingredience na mandlovou vrstvu a rovnoměrně ji rozprostřete na základ vloček.
- Navrch nasypte plátky mandlí.
- Pečte při 200 °C asi 20 minut.
Vychutnejte si tuto lahodnou a výživnou pochoutku! 🥰🌰