Palačinkové těstoviny a lá tagliatelle

Palačinkové těstoviny a lá tagliatelle

Tento recept musíte vyzkoušet! Palačinka nakrájená na dlouhé proužky a lá taglietelle s pistáciovým máslem a bílkovým krémem. Dostane vás svou chutí a neobvyklou strukturou, recept je jako vždy rychlý a snadný.

Přísady:

  • 150 g bezlepkové mouky
  • 50 g mandlové mouky
  • 10 g kukuřičného škrobu
  • 300 ml rostlinného mléka
  • 100 ml vody
  • 1/2 čajové lžičky vanilky
  • Kokosový olej

Pro vrchní část:

  • ESTY Protein White Chocolate - Coconut
  • Pistáciové máslo ESTY Pistácie
  • ESTY čokoládová tyčinka
  • Nasekané pistácie

Postup:

  1. Všechny suché přísady dejte do mísy a postupně přidávejte mléko a vodu. Dobře promíchejte, abyste zabránili vzniku hrudek.
  2. Na pánvi rozehřejeme kokosový olej a nalijeme asi 1 naběračku těsta. Smažíme 1-2 minuty z každé strany.
  3. Palačinky přeložte na polovinu a nakrájejte na dlouhé plátky.
  4. Potřete je proteinovou polevou, pistáciovým máslem, navrch položte plátky chlebové tyčinky a posypte pistáciemi.


Vychutnejte si!

Zpět na blog